tisdag 14 februari 2012

Kursstart

Nu på söndag 19 februari kör vi igång! Alla som anmält sig har fått bekräftelse - du som glömt, inte bestämt dig än, funderar - det är inte kört, finns några platser kvar. Betalinfo får du vid kursstarten, är det något du undrar över innan är du välkommen att maila.

Till dig som vill förbereda dig:
Nybörjare - träna på att sitta med dig själv i stillhet.
Lägg ut din matta/ditt liggunderlag på en stilla plats i hemmet, placera din kudde på mattan och sitt ner på kudden med rumpan långt fram så att bäckenet får en lätt lutning framåt. Sitt nästan som en skräddare med en fot riktigt nära underlivet och den andra framför. Om knäna pekar upp och du upplever spänning i ljumskarna lägger du mer under rumpan för att komma upp ytterligare och ge knäna utrymme att sänka sig. Sträck överkroppen rak, lyft i bröstkorgen och dra in hakan en aning så att nacken sträcks. Raka armar med tumme och pekfinger ihop som vilar på knäna. Blunda, rikta din uppmärksamhet till ditt andetag som är långsamt och djupt. Följ andetagets väg in genom näsan, upplev hur luften fylls på nerifrån i magen, bröstkorgen och ända till nyckelbenen så att de lyfts uppåt en liten aning. Stanna till kort innan du andas ut genom näsan.

Fortsättnings - stolen 1-3 min, grodor 26 st, bron 1-3 min, kamelen 1-3 min. Eldandning eller långa djupa andetag. Ökar livslusten när du känner dig orkeslös och renar njurarna. Kom ihåg att tona in och ut och att anpassa dig efter hur du mår och var i din cykel du befinner dig. Ses på söndag! Sat Nam

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar